"Hall'Band" 2007 - 2009.

Det halve band.

2007 – Hall’Band opstår som et rodskud fra Abildroad.

Hall’Band betyder egentlig det halve band, det halv Abildroad,

Hall’Band skal udtales med en smugle dialekt (selvom Bjarne synes at det lyder bonderøvsagtigt).

Baggrunden for Hall’Bands opståen var at vi ofte havde afbud og når der var afbud var der nogen der ikke gad at spille.

Vi var nogle stykker der syntes at det var træls ikke at spille, så vi besluttede at lave vores lille akustiske band.

Bander bestod fra starten af John Sørensen vokal og harpe, Bjarne Carlsen vokal, bas og guitar samt Klavs Andersen vokal og guitar.

Bjarne Carlsen
John Sørensen
Klavs Møller Andersen

Bas skal der til.

2009 – Kurt Andersen og hans knirkende kontrabas bliver en del af bandet.

Udover at spille bas er Kurt meget dygtig til at lægge kor på, hvilket Bjarne og Klavs også godt kan, men vi ligger det ikke på så naturligt og de steder som Kurt ”bare” gør det.

Kurt har tilbage i Meyer tiden en overgang spillet trommer sammen med os.

Desværre, for os, får Kurt et par tilbud fra andre bands. Udover at spille sammen med Allan Lassen i ”Misfit Cowboys”, hvor der er mulighed for at komme ud og spille og få en skilling for det, hvorfor han vælger at stoppe sammen med os i efteråret 2009.

Egne numre.

John havde i den her periode fået proppen af med hensyn til at skrive tekster, det blev til 14 sange hvor vi i fællesskab, eller Klavs alene satte melodier på dem.

Den første sang ”You pick me up” var en sang John skrev til Annegrethe i forbindelse med deres sølvbryllup og som vi, Abildroad, fremførte til festen.

Vi syntes selv at flere af numrene blev ret gode som feks.: ”Fire in my heart, ”I wasn’t strong”, ”Dancing through the night” og ”Why I came home late last night”, numre som også blev en del af vores faste Hall’Band repertoire.

Optagelser.

På et tidspunkt havde John købt en harddisc recorder der var ret indviklet at bruge, og med Johns mangel tålmodighed, blev det Bjarne der påtog sig opgaven med at finde ud af hvordan den virkede.

Det lykkedes, og vi fik indspillede en del af vores repertoire.

I en periode optog vi faktisk alt hvad vi spillede og en del numre med rimeligt resultat, syntes vi selv.

Vi pluggede i HD Recorderen og optog 3 instrumenter og 4 vokaler i et hug, så der var næsten garanti for at der indsneg sig en fejl hist og her. Det var kun ganske få numre der er optaget ”helt fejlfrit”, så på de fleste er det muligt at finde en lille skævert.

Det skal dog siges at det var ”normal” øve aften og at det i de fleste tilfælde kun blev til et take, ikke noget med en masse gentagelser for at perfektionerer (tålmodighed).

Her bagefter er vi glade for det vi fik lavet med de fejl og skæverter der nu er. Set i bakspejlet ville det have været rart med et lignende materiale fra perioden med Abildroad hvor vi var bedst spillet sammen, vi har lidt men ikke så meget og der eksisterer faktisk også lidt fra tiden med Meyer.  

Ud og spille.

Bjarne sørgede for at vi kom ud og prøvede os af en 3 gange. Først til en havefest hos Jette og Bjarne og senere til hans svogers 40 års fødselsdag.

Sidste gang, i sommeren 2009, spillede vi til fætter og kusine fest i Jette og Bjarnes have, denne gang sammen med Kurt Andersen på kontrabas.

Den sidste gang som den absolut bedste optræden.

Kurt løftede os flere klasser med sin bas og hans evne til at fylde kor på.

Bjarne havde til den lejlighed lånt et Bose anlæg ude hos Knud Eskildsen, og det anlæg er simpelthen fantastisk. Samme niveau på scenen som nede bagved og ikke noget problem med medhør.

Ambitioner.

Hvad ambitioner angår, har vi aldrig haft intentioner om at komme ud og spille en hel masse for penge!

Vores interesse har altid gået i retning af at blive dygtigere og at nyde hinandens selskab med en hobby, der altid har fyldt en hel del hos os alle.

Selvfølgelig ville vi gerne ud at spille men ikke for enhver pris.

Vi ville have numrene op på et niveau hvor vi selv var tilfredse og så betød det ikke noget hvor vi skulle spille, i haven hos Jette og Bjarne eller ude hos Sonia og Hans i pinsen!

Enden.

November 2009 – Som med Abildroad bliver også Hall’Band nedlagt da John på grund af sygdom ikke længere har kræfter til at synge.

Det slutter dog ikke helt her for efter en pause starter Bjarne og Klavs men nu som ”SixPence and Cap”.